13 Şubat 2013 Çarşamba

Renklizebra.com’dan şubat sürprizi



Çocuğunun odası ve gardırobu için alışveriş yapmayı düşünenleri Renklizebra.com’da cazip bir sürpriz bekliyor. Birbirinden renkli, yaratıcı ve göz alıcı ürünlerin satışa sunulduğu Renklizebra.com’da şubat ayı boyunca tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmayın!





Şubat ayında çocukların odası rengarenk ürünlerle daha da şenleniyor. Yüksek kaliteli, farklı tasarımlara sahip, niş ürünleri anne ve babaların beğenisine sunan Renklizebra.com’da cazip bir fırsat yer alıyor. Dünyaca ünlü Room Seven, Oilily ve Taftan ürünlerinin satışa sunulduğu Renklizebra.com’da şubat ayı boyunca tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim bulunuyor.






Renklizebra.com’da, çocuklar için yaratıcı ve kendine özgü tasarımlı yatak örtüleri, nevresim takımları, büyüleyici yastıklar, orijinal oda aksesuarları, şeker gibi battaniyeler, özel tasarım çantalar ve kıyafetler yer alıyor. Renklizebra.com, müşterilerine site üzerinden yaptıkları alışverişlerde koşulsuz değişim, iade ve yüzde 100 güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Çocuk olmanın renkliliğinin ve yaratıcılığının öne çıktığı bu renkli online butikten satın aldığınız ürünler şık ve sade bir kutunun içinde iki günde adresinize teslim ediliyor.

Hiç yorum yok: