11 Şubat 2013 Pazartesi

ALTUĞ'UNUN TÜBİTAK YAYINLARINDAN OKUDUĞU KİTAPLARI

Altuğ da benim gibi kitap okumayı seven bir çocuk. İlk doğduğu günden beri birçok yayın evinin kitaplarını okuduk. Özellikle kitap okumak konuşmasına çok katkısı oldu. Yeni bir şey öğreteceğim de yada yeni alışkanlık kazandırmak istediğimde kitaplar çok işime yarıyor.
Tübitak kitapları ise bizim en çok tercih ettiklerimizden.

kitap  kitapkitap

Yukarıdaki kitaplar sayesinde muayene olurken hiç sorun çıkarmadı Altuğ Hoş bu konuda doktorumuz da çok dikkatli..


kitap   kitap
kitap  kitap

Bu kitaplar o kadar eğlenceli ki, sayfadakileri bularak hem sayı saymayı hem de çeşitli şeyleri öğrendi. Ama çok eğlendik, okurken:))


kitapkitap

kitap  kitap


kitap  


Bu seri süper. Mevsimleri, hava durumlarını öğrendi. Özellikle Nasa'nın Uzay sergisi sonrasında Ayda epey bir favorisiydi.

kitap  kitap


kitap   

Bu seri ile İyi Cüceler kitapevinde tanıştık. Gökyüzü Ne kadar yüksek? adlı kiabı okuduklarında İyi cüceler kitapeviyle ve bu seriyle tanıştık.. Ondan sonra ben de evde Biranda gibi kitap okudum. Altuğ da çok eğlendi. Çalıştığım ve hafta sonu eğitimlerimden dolayı İyi Cüceler Kitap evinin etkinliklerine katılamıyorum. Eğer sizin zamanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Hemencik tıklayın ve görün ne güzel şeyler yaptıklarını:)) çocuğunuz hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Sizde çocuğunuza kitap alırken çok yardımcılar. Hatta twit attığınızda bile destekler. Biz çok seviyoruz,İyi Cüceleri:))


1 yorum:

Esra (Keremimiz) dedi ki...

Oğlum Kerem de çok seviyor erken çocukluk serisini büyünce de doktor olmak istiyor :))