23 Ocak 2013 Çarşamba

SÖMESTRE TATİLİNDE YAPILABİLECEKLER:


Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatilinde minikler için birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı bir şenlik düzenliyor. Bu yıl 6.sı düzenlenen ve “minik kitap kurtlarına” yönelik olan etkinlikte, Çocuk Kitap Fuarı’nın yanısıra Oyun, Resim, Tasarım ve Masal Atölyeleri de yer alıyor. 25 Ocak – 10 Şubat 2013 tarihleri arasında Tepe Nautilus AVM’ye gelen minik misafirler her gün saat 13.00’ten 18.30’a kadar kitap okumayı, resim çizmeyi, tasarım yapmayı ve oyun oynamayı doyasıya yaşayacaklar. Ayrıca şenlik çok önemli bir sosyal sorumluluk kampanyasına da ev sahipliği yapıyor. Şenlik boyunca, Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı 35 okul için kitap bağışında bulunulabiliyor. Türkiye Eğitim Vakfı ile organize edilen bu kampanyaya destek vermek isteyenler, kitaplarını Tepe Nautilus AVM Danışma Bölümü’ne bırakabiliyorlar.   






 ÇOCUKLAR VE ANNELER NİŞANTAŞI’NDA BULUŞUYOR

Feyziye Mektepleri Vakfı Nişantaşı Işık Anaokulu, 3-6 yaş grubuna düzenlediği ücretsiz etkinliklerle hafta sonunda yalnızca kendi öğrencilerini değil, tüm çocukları eğlenmeye ve öğrenmeye çağırıyor.

İYİ CÜCELER'DE 21 OCAK HAFTASI ve YARIYIL TATİLİ PROGRAMI





İyi Cüceler
0216 385 91 11
facebook: Iyi Cüceler
twitter: @Iyi_Cuceler



Aışverişin ve eğlencenin merkezi Optimum’a gelen tüm öğrenciler hem sürpriz hediyeler kazanıyor,  hem de birbirinden eğlenceli aktivitelerle tatilin tadını çıkarıyor. Karne hediyelerini Optimum’dan alan çocukları hediyelerin yanı sıra her birine katılmak isteyecekleri etkinlikler programı bekliyor.

365 gün indirimli ve keyifli alışverişin adresi Optimum, 28 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında birbirinden keyifli etkinliklere imza atıyor. 

Bir Optimum geleneği haline gelen karne kampanyasında bu yıl da Optimumdanışma bankosuna gelen tüm öğrencileri çeşitli sürpriz hediyeler bekliyor. Kitap, dvd, sinema, buz pateni, 5 D sinema, speed city simülatör, tırmanma duvarı biletleri gibi hediyelerle tüm çocuklar ilk dönemin yorgunluğunu Optimum’da atacaklar.

Sömestr boyunca Optimum’da düzenlenecek hem eğlenceli hem öğretici atölyelerde çocuklar tatilin tadını çıkarırken, yaşıtlarıyla sosyalleşme ve yeni arkadaşlar edinme fırsatı bulacaklar.

TARİH
ETKİNLİK
28 Ocak Pazartesi
Boyalarla Şekilgeç Atölyesi
29 Ocak Salı
Kuru Buz Bilim Gösterisi
Duyularımızı Keşfedelim / Atölye Programı
30 Ocak Çarşamba
Wii Etkinliği
31 Ocak Perşembe
Resim Çerçevesi Atölyesi
Tişört Boyama Atölyesi
1 Şubat Cuma
Parmak Kukla Atölyesi
Cup Cake Atölyesi
4 Şubat Pazartesi
Karikatür Atölyesi
5 Şubat Salı
Mevsimler Atölyesi
Robot Atölyesi
6 Şubat Çarşamba
Playstation Etkinliği
7 Şubat Perşembe
Çizgi Roman Atölyesi
8 Şubat Cuma
Garfield ile Oyuncak ve Sanat Atölyesi

Optimum’da düzenlenen eğlenceli aktiviteler çocuklar kadar büyükleri de mutlu ediyor. 17 Ocak-17 Şubat tarihleri arası Speed City motor sporları ile gerçekleştirilecek simülatör turnuvasında motor spor sevenler heyecanlı anlar yaşayacaklar.

Her yaştan ziyaretçinin katılabileceği bir başka aktivite de 19 Ocak-17 Şubattarihleri arasında AVM’ye kurulacak olan tırmanış duvarı. Tırmanış duvarına çıkan ziyaretçiler adrenalin heyecanını Optimum’da yaşayacak.

Bu sömestrde de 7 den 77’ye herkesin Optimum’a gelmek için bir çok eğlenceli nedeni var.




Hiç yorum yok: