19 Aralık 2012 Çarşamba

PEPEE, 22 –23 ARALIK’TA TURKUAZOO AKVARYUM’DA





Bayrampaşa’da bulunan Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’da yeni yıl çok eğlenceli geçecek. 22-23 Aralık’ta Pepee,  çocuklarla birlikte eğlenecek,dans edecek, şarkı söyleyecek, fotoğraf çektirecek, imza dağıtacak ve çocuklara su altının büyülü dünyasını tanıtacak.

Tüm dünya yeni yıla girmeye hazırlanırken,çocukların merakla bekledikleri,  her zaman geyikleri ve kızağı ile görmeye alıştığımız Noel Baba, bu kez devakvaryum Turkuazoo’da köpekbalıkları arasında ortaya çıkacak. Noel Baba, Turkuazoo’nun 5,5 milyon litre su ile dolu akvaryumunda yaşayan 35 adet köpekbalığı ve binlerce deniz canlısı arasında dalış yapacak, dalgıç gösterilerine katılacak, çocuklarla fotoğraf çektirecek ve bu yıl su altı canlılarına hediyeler dağıtacak.
Çocukları bekleyen bir diğer büyük sürpriz ise,son zamanlarda Türkiye’de çok popüler olan animasyon çizgi film karakteri Pepee. Pepee, 22-23 Aralık tarihlerinde arasında Turkuazoo’da çocuklarla birlikte eğlenecek, dans edecek, şarkı söyleyecek, fotoğraf çektirecek, imza dağıtacak ve çocuklara su altı dünyasını tanıtacak.
22-23 Aralık 2012 tarihlerinde 11:00-11:20, 11:50-12:10, 12:40-13:00, 13:30-13:50, 15:00-15:20, 15:50-16:10, 16:40-17:00, 17:30-17:50 saatleri arasında Pepee canlı maskotu ile 20’şer dakikalık toplam 8 seans halinde etkinlik gerçekleştirecektir.
Turkuazoo Akvaryum’a gelen ziyaretçiler, 10 binin üzerinde sualtı canlısını 50 adet birbirinden farklı dev akvaryumlarda görecek. Cesaretini toplayabilenler, 2,5 metre boyundaki korkunç köpekbalıkları ve dev vatozlarla dalış yapacak. Ziyaretçiler 270 derecelik su altı görüş açısına sahip gözlem salonu ile deniz canlılarını daha yakından izleme fırsatı yakalayacak. 80 metre uzunluğundaki Avrupa’nın en uzun sualtı tünelini 2,5metre büyüklüğündeki köpekbalıklarını seyrederek gezecek olan ziyaretçiler, köpekbalıklarının dalgıçlar tarafından elle beslenmesine tanık olacak, hatta köpekbalıklarıyla burun buruna gelerek onlarla fotoğraf çektirecek. Yetişkinler köpekbalıkları ile dalış deneyimi yaşarken, çocuklar yüz boyama aktivitelerine katılarak Turkuazoo maskotu ile eğlenceli vakit geçirebilecekler.
Dünya çapında üstün başarı gösteren markaların seçimi konusunda bağımsız otorite olan Superbrands kuruluşu tarafından Türkiye’nin en başarılı 159 markasından biri seçilen Turkuazoo,  Dünya’nın ilk ve tek PADI sertifikasına sahip akvaryum dalış merkezi olma özelliğine de sahip. Yediden yetmişe herkes içine ğlenceyi içinde barındıran Turkuazoo, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul’un içinde, İKEA’nın yanında bulunuyor. Turkuazoo Akvaryum’a toplu taşıma ile ulaşım için Aksaray-Havalimanı arası çalışan metro veya metrobüs kullanılabilir.

Turkuazoo Akvaryum
Kocatepe Mah. Paşa Caddesi Bayrampaşa – İstanbul/ Türkiye
İstanbul Sualtı Dünyası Tic. A.Ş. Forum İstanbul

Hiç yorum yok: