5 Aralık 2011 Pazartesi

ALTUĞ'UNUN KİTAPLARI

Altuğ her geçen gün kitap okumayı sevmeye başladı. Özellikle kitabın resimlerinde bildiklerini göstermeyi çok seviyor. resimelere göre bizimkendimizin uydurduğumuz hikayeyi kendince daha düzgün konuşamasada anlatması gerçekten çok güzel...

Koala serilerini ezberledik artık.. Bu ay çiftlik hayatını öğretmeye karar vermiştim. Zaten koyun, inek ve civcivi az çok biliyordu ,Altuğ.. Dün D&R dan aldoığımız Çiftlik adlı resimli kitabı da çok sevdi. Şu aralar yumurta kırma işine taktığı için ve resimlerin içinde yumurta da olunca küçük adam çok memnun oldu.




Bunun dışında Tostoraman adlı kitabı çeşitli bloglarda okuduğum kadarıyla çocuklar çok seviyormuş. Bizde dün aldık. Ama ben Altuğ sevdi mi sevemedi mi pek karar veremedim. Ana kahraman komik bir canavar da olunca , onun için canavar desem mi onu da açıkçacası bilemedim.Bir Dolap kitabın Tostoroman adlı kitap tanıtımı için tıkkkk!!!

Altuğ' a alacağım kitaba karar verirken bloglar çok işime yarıyor. Blogcuanne'nin her akşam okudukları kitapların resimlerini Twitterda yayınlaması, Bir dolap kitap adlı sitenin yeni yeni kitaplar tanıtması, Tarçınlıkurabiyem adlı sitedeki annenin kızı Almina için hazırladıkları hemen aklıma gelenler..
Almina'nın annesinin hazırladıklarına, yaptıkları çalışmalara bayılıyorum.. Ben de hafiften kendisinden   kopya çekiyorum.. Sağolsun, güzel paylaşımları var...

Alacaklarımdan oluşan küçük bir listem de var:Özellikle Anna Milbourne kitaplarını merak ediyorum. Tübitak yayınevinden yayaınlanmış.. İlk alacağım kitaplar sanırım bunlar olacak.



Bir de Bir dolap kitabın  ve Blogcuannenin de tanıtımını yaptığı Aç Tırtıl'ı almayı planlıyorum. Özellikle yemek yedirme konusunda yardımcı bir kitap olduğunu da görünce hemen listemize ekledik.Kitabın yazarının da çok güzel sitesi ve bloğu da var..

Son olarak da Bir Dolap Kitap adlı sitede yayınlanan +2 yaş kitaplarının açıklaması da:
http://www.birdolapkitap.com/tag/2/

Kesinlikle Tavsiye ederim...

3 yorum:

thalassapolis dedi ki...

Anne Milbourne kitapları gerçekten çok keyifli ayrıca bizi andığınız için çok teşekkür ederim Tostoraman'a çok ilgi göstermese de yakın bir zamanda çok sevecektir Sevgiler...

Unknown dedi ki...

sIKI BİR TAKİPÇİNİİZM SİZİN.ALMİNA İÇİN HAZIRLADIKLARINIZ VE YAPTIKLARINIZA BAYILIYORUM. SİZDEN KOPYA ÇEKİYORUZ. ÇİFTLİK HAYATI VE HAYVANLARI ÖĞRETMEYE BAŞLADIM, BİZİM KÜÇÜK ADAMA:))
TOSTORAMAN DA KARARSIZ KALDIUĞIM CANAVAR OLAYI SADEC. NASIL ANLATACAĞIMI BİLEMEDİM..?!!

thalassapolis dedi ki...

:)) teşekkür ederim
Bence anlatmaya gerek yok onlar gerçek üstü olduğunu anlıyorlar bence Sevgiler...