12 Aralık 2011 Pazartesi

ALTUĞ'UNUN HAFTASONU

Bu hafta sonumuz epey bir yogun geçti. Cumartesi günü Altuğ ile beraber Set Balığa gittik. En son Altuğ buraya bebekken pusetinde gitmişti. Daha sonraları anneme bırakıp, öyle gidiyorduk. Çünkü yerinde durmak istemediği için sürekli masaklar arasında dolaşömamız gerekir.
Bu haftasonu ananesinin işi olduğu için Altuğ da bizimle beraber balık keyfi yaptı.




İlk başlarda çok güzeldi. Balıkla çok arası olmadığı için patates kızartması ile yemege başladık. Kızarmış ekmek ve domatesle yemek keyfi bitti, küçük adamımım. Sonra dolaşmak istedi. izin verdik. Kendi kendine biraz dolaşıp, kendi yaşıtı bir erkeke çocukla tanıştı. Bir süre sonra bizi,m ki ağlamaya başladı. Çünkü o çocuğun elinde süsülü bir kalem vardı. Altuğ'a vermediği gibi, gösterip gösterip, çocuğu iyice tahrik etti. O çocuğun anne- babası da o kadar rahat kalkıp, bir ilgilenmediler çocuklarıyla. Neyse ki onlar kısa bir süre sonra kalkınca, Altuğ bilgisayardan pepee izledi. Sonuçta kazasız belasız , balık keyfimizi yaptık. B
Balıkçıya erken gittiğimiz için çıkışta İstinya Park'a gittik.

Orada Altuğ D&R önünde epey bir koştururken, ben de hem ona hem de kendime kitap ve bir de Ece 'nin Hamile Ajandasını satın aldım.( hamile olduğumdan değil, ajandanın danışmanı Prof. Dr. Faruk Buyru  olduğu için )








Pazar günü ise bütün hafta heyecanla beklediğim Hokus Pokus Oyun Atölyesinde Altuğ'unun dersi vardı. Çok şirin ve sıcak bir atölye. Dersimiz çok eğlenceliydi. Ama Altuğ gittiğimizde oyuncakların olduğu odada oyuna daldığı için derse girmek istemedi. Derse girdiğimizde de camın önündeki kediciklere takıldı. Bizim verdiğimiz 5 dk aradan sonra  katılımı fena olmadı. Öğretmeni takip etmektense kafasına göre takılmayı tercih etti. Öğretmenlerle konuştuğumuzda bunun normal olduğunu ve öğreneceği söylediler.
Cumartesi günleri ,babysitter hizmetleri varmış. Bir anaokulu öğretmeniyle zaman geçiriyorlarmış. Hafta içi bir oyun grunbundansa belki bir-iki cumartesi bu hizmetten yararlanırız. O zaman buraya alışır, diye düşünüyorum..

Hiç yorum yok: