22 Aralık 2011 Perşembe

ALTUĞ İLE YAPILACAKLARIN LİSTESİ

Altuğ ile hafta sonları ne yapalım diye düşünür olduk. Havalar soğudukça, AVMlerde tıkılmaktan da çok sıkılıyoruz.
Altuğ şimdi tam herşeyi keşfetme zamanı.. O nedenle bir yere gittiğimizde bir çanta dolusu oyuncak, kitap , defterle yollara çıkıyoruz.Onlar bile 30-45 dk yeterli oluyor.
Onun için Altuğ İle gidebileceğimiz yerleri araştırıp, ona göre kendimize yol belirlemeye karar verdik, babasıyla.


Kitapları ve kitapçıda kitap karıştırmayı çok seviyor,Altuğ.Özellikle bildiği, tanıdığı kahramanları görünce de çok seviniyor. İlk ziyaretimiz o nedenle özellikle çocuk kitapları satan kitapçılar olacak. Biz Anadolu yakasında oturduğumuz için ,
Caddebostan da olan İyi cüceler kitap evine  daha sonra ise Moda buluna Koza çocuk kitapçısı ve oyun atölyesine ziyaret etmeyi planlıyoruz. Buralarda çok güzel çocukların katılabileceği etkinlikler var.altuğ'unun yaşına pek uygun değiller. Ama 3 yaşına geldiğinde her hafta sonumuz bu etkinliklerle dolacak,tabii ki Altuğ paşa hoşlanırsa:))
Karşı tarafa geçtiğimizde İstinya Parktaki D-R Altuğ çok seviyor. İçi ferah ferah.Rahat rahat , kafasına göre dolaşıp,minik taburelerde oturup kitaplara göz atmayı seviyoruz. Çıkarken de mutlaka seçtikleri alınmasını istiyor. Direkt kasaya yöneliyoruz..
Yine İstinye Park'ın içinde bulunana Tırtıl Kitap evi de çocuklar için biçilmiş kaftan. Orayı da çok seviyoruz. Bir dolap Kitap sayesinde almayı planladığımız kitaplarımızı buralardan satın alıyoruz.
Bunların dışında Pazarları devam ettiğim Hokus-Pokus Oyun Atölyesinde de Altuğ çok eğleniyor. Ora da varolan Babaysitting hizmetinden de faydalanmak istiyorum. Cuma gününden rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş. Yılbaşından sonra ki cumartesi günü için rezervasyon yaptırmayı planlıyorum. Okula alışması için iyi bir hizmet. Belki Altuğ orada tek kalabilirse, babasıyla beraber yakınlarda baş başa kahve içeriz:))
http://www.hadianne.com/ çok güzel bir site. Artık sık sık girip, etkinlikler hakkında bilgi alıyorum. Bir açıdan bizim rehberimiz oldu. Çok güzel yazılar ve paylaşımlar bulunuyor..Sizlerde girip, bir bakabilirsiniz.
Cumartesi ben çalıştığım için sabah baba ile dışarıda kahvaltıya gitme projesi var, babasının. Biraz daha büyümesini bekliyoruz..
Bir de Kids Corner, Zuzu gibi kafelere gitmeyi planlıyoruz. İçinde çocukların oyun oynayabileceği kafeler. daha hiç denemedik.. Bakalım, Altuğ bey memnun olacak mı?
Aklımda bir de Göztepe de bulunan Oyuncak müzesine gitmek var. Altuğ anlar mı, oyuncaklar hoşuna gider  mi? onu görmek istiyorum..
Şimdilik planlarımda bunlar var.
Sizlerinde bana önerileri olursa çok memenun olurum:))

2 yorum:

cuckan dedi ki...

resim yapmak?? parmak boyasıylai pastel ile kesin yapıyorsunuzdur belki zaten. ben küçükken çok yaptğım bir şeydi. belki o yüzden 16 aylık kızımla hemen resim aşamasına geçmek istiyorum.

Unknown dedi ki...

Resim yapmaktan öte çizittiriyoruz her yeri. Parmak boyası ile olan deneyimimiz süperdi.O nedenle ona ara verdik. kalemleri , boyaları çok seviyor ama:))