13 Ekim 2011 Perşembe

ALTUĞ VE NUTELLA

Oğluşumun iştahsızlığı tavan yapmış durumda. Bu nedenle ne isterse veriyorum. Belki yemesini tetikler diye. Carlos Gonzales'in kitabını okuduktan sonra babasıyla ben kendimizi terbiye ettik.Altuğ'u zorlamıyoruz. Babası bu konuda daha başarılı fakat ben bazen çok zorlşanıyorum.
Dün gece mutfakta bulunan Nutella kavanozunu görünce küçük bey istediler. Bende verdim. Bu aralar kutuları açıp-kapamayı, üstüste koymayı çok seviyor. Herjhlade açıp-kapatacak diye düşünürken, açar-açmaz parmaklamaya başladı. Babasıyla çok eğlendik. Biliyorum çok da zararalı ama arada kaçamaklar yapsın, diyue serbest bıraktık. Ortaya da bu görüntüler çıktı:))




6 yorum:

TATESAL dedi ki...

Esra hanım merhabalar!!!
Altuğ maşallah çok tatlı,Allah bağışlasın...Nutellayı kim sevmez ki benim oğlum da çok seviyor...tabi kızlarım ve bende...
Size bir sorum olacak...benim yazdığım diyet listesini uygulayacağınızı yazmıştınız yorumunuzda,uygulayabildiniz mi?
Bugün aldığım bir yorumda bir arkadaşın 8 kğ verdiğini öğrendim çok mutlu oldum baktım sizin yorumunzda orada,bir sorayım dedim....sevgiler....

Unknown dedi ki...

merhabalar, diyetinizi denedim. hatta tarifler çok işime yaradı. Bne 7 gün yapabildim. O dönemde 2kg vermiştim. Listeniz ve tariflerinizin çıktıları elimde .. Ara ara bu diyeti uyguluyorum..
Teşekkürler

Dilek dedi ki...

Nutalla gibisi var mı aferin Altuğ'a:)

zühra dedi ki...

Altuğ ağzının tadını biliyor valla.

Unknown dedi ki...

ohh o kadar iyi anlıyorum ki sıkıntını aynısı benim başımda da var...
Açlıktan ölecek olsa yemek yemiyor...Ama çikolataya dayanamıyor...24 saat yer sarelle ,nutella ve benzerlerini...
Zaman bıraktım bu konuyu ,inşallah iştahınında açıldığı günler olacaktır...

Unknown dedi ki...

aLTUĞ DA ÖYLE. şU ARALAR BİZRAZ DÜZELŞDİ. aC AC DOLAŞIYOR.. NE ZAMAN ÇİKOLATALI BİRŞEY GÖRSE, AĞZI KOCAMAN AÇIK:))ARTIK KAFAMA TAKMAMAYA BAŞLADIM. CARLOS GONZALESİN KİTABINI OKUDUM BENDE BİRAZ İŞE YARADI. ÇOCUĞUM YEMEK YEMİYOR, İSMİ.. OKUMADIYSAN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.BİZ HATAMIZI GÖRDÜK. ŞİMDİ ALTUĞ HAFİF HAFİF DÜZELİYOR.
SEVGİLER, İÇİM,ZDEKİ KARNAVAL:))