18 Mayıs 2011 Çarşamba

B-FİT ERENKÖY DE DENEME DERSİM:))

Malum diyet olayını kafaya takmış ve çok yavaş ilerleyen ben, spor yapmaya karar vermiştim. Bunun içinde değişik bir şeyler yapmalıyım veya beni sıkmamalı , diye düşünüyordum. B-fit'i kardeşimden duymuştum.30 dk. sürdüğünü ve etkili olduğunu söylemişti.

''b-fit oluşumuna 2006 senesinde ortaklardan birinin Amerika'da yaşarken benzer bir sisteme katılması ve günde yarım saatini ayırarak 2 beden incelmesiyle başladı. Bu konu ile ilgili 2 sene araştırma yapan ve eğitimlere katılan ilk ortak, başarısı bilimsel esaslara dayanan sadece Amerika'da 13 milyon kişinin katıldığı bu sistemin Türkiye ve Türk kadınları için daha farklı uygulanması gerektiğini düşündü. Bu bir üye ve spor salonu ilişkisinden öte olmalıydı. O andan itibaren b-fit oluşumu hızlandı ve her biri kendi konusunda çok deneyimli ve profesyonel 6 kadın bir araya gelerek bu sistemi Türk kadınlarının seveceği ve katılacağı bir formata getirdi.'' Kendilerini böyle anlatıyorlar..
''

Evime yakın olan Erenköy şubesine başvurup, bilgi aldım.Dün de deneme dersine randevum vardı.

Gerçekten çok zevkli geçti.İstediğim saatte gidebilirve sürekli antrenörle beraber çalışılabilinen bir sistem. O nedenle bana çok uygundu.30 dakika boyunca farklı aletleri kullanıyor ve platformda yer hareketleri yapıyorsun.Ben çok eğlendim. Çıktığımda da kendimi iyi hissediyordum..B-fitte kayıt olup,bunu denemeyi istiyorum..

Sizde b-fit'i denemek istiyorsanız, buradan http://www.b-fit.com.tr/bfitsubeler.aspx size en yakın B-Fit şubesine ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

esra-emir aydin dedi ki...

bende b-fit benzeri bir hidrolik fitness salonuna 2 ay devam ettim.gerçektende hiç sıkılmadan sporumu yaptım ama diyet yapmadığım için kiloda bir değişim olmadı yanlızca vücudum sıkılaştı.bir de yapılan vücut analiz sonuşları ilk yapılan ölçümlere göre çok düşük çıktı.
bende herkese tavsiye edebilirim.:)
sevgiler