14 Mart 2013 Perşembe

Türkiye’nin İlk ve Tek Doğum Günü Portalı Açıldı: iikidodun.com.tr


Doğum günü zamanı geldiğinde pastadan çiçeğe, hediyeden parti organizasyonuna dek tüm ihtiyaç duyulanları bir arada toplayan iikidodun.com.traçıldı. Site açılalı henüz bir ay olmasına karşın şimdiden farklı ve unutulmaz bir doğum günü organize etmek isteyenlerin birinci adresi oldu.


Dünyada hemen hemen her kültürde kutlanan doğum günleri, insanoğlunun en değer verdiği günlerin başında geliyor. Doğum günü olan insanlar o günü en güzel ve unutulmaz şekilde kutlamak isterken, doğum günü sahiplerinin yakınları da gerek düzenledikleri çeşitli organizasyonlar gerekse özenerek aldıkları hediyelerle o günün doğum günü sahibi için unutulmaz olmasına çaba gösterirler.
Özel değer verdiği yakınları, akrabaları, dostları ve en önemlisi çocukları için doğum günü hazırlığı yapanlar için heyecan verici olduğu kadar zor bir gündür doğum günleri. En güzel hediyeyi seçmek, doğum günü partisi için özel bir pasta bulmak; çiçekler, süslemeler hatta bazen farklı bir parti için bir organizasyon firması bulmak bazen çok zordur. Artık tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında toplayan ve doğum günü kutlamaları için ihtiyaç duyulan her şeyi A’dan Z’ye sunan bir portal var: iikidodun.com.tr. Tam anlamıyla benzersiz bir alışveriş portalı olan iikidodun.com.tr, sadece doğum günlerinde değil, farklı zamanlarda kutlamalar yapmak isteyenlere, değişik bir hediye arayanlara ya da özel bir günü “özel bir pasta” ile kutlamak isteyen herkese çeşitli alternatifler sunan zengin bir portal.
iikidodun.com.tr, toplamda dört ana başlıktan oluşuyor: “Pasta ve Yiyecek”, “Doğum Günü Çiçekleri”, “Hediye” ve “Organizasyon”.
“Pasta ve Yiyecekler” bölümünde en ünlü pastanelerin pastalarına ulaşmak mümkün. Ancak bu bölümü sadece basit bir pasta reyonu gibi tanımlamak yanlış olur. Özel temalı pastalardan resim baskılı pastalara, birinci yaşa özel pastalardan doğum günü partilerinde ikram edilecek yiyeceklere dek son derece geniş bir reyon tüketicileri bekliyor. Portalin en önemli farklılığı pasta siparişlerinde. Online gıda ürünü siparişlerinde özellikle tazelik ve sağlık gibi endişeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan iikidodun.com.tr, pastalarda üretici firma bilgisini de kullanıcı ile paylaşıyor ve böylece kullanıcılar başka hiçbir sitede olmayan bu özellikle ürünün hangi firmaya ait olduğunu bilme ayrıcalığını elde ediyorlar.
Portalın kuşku yok ki en heyecan verici kısmı hediye bölümü. Yüzlerce hediye alternatifini ana başlıklara göre sınıflamanın yanı sıra marka ya da fiyatlarına göre de sıralamak ve buna göre seçim yapmak mümkün. Organizasyon bölümü ise yapılacak bir doğum günü partisini daha farklı ve unutulmaz kılmak isteyenler için çok çeşitli alternatifleri bir araya getiriyor. Bu bölümde illüzyon şovlardan canlı performanslara, şişme oyun parklarından animatörlere dek onlarca farklı alternatifi bir arada inceleme olanağınız var.

Türkiye’nin ilk online doğum günü alış veriş portalı olan iikidodun.com.tr’nin daha önce denenmemiş bir modeli hayata geçirdiğini söyleyeniikidodun.com.tr kurucusu Ersin Erkol, şunları söyledi: “Türkiye’de online alışveriş siteleri ve portalları son derece hızlı bir şekilde gelişiyor ve tüketici sayıları gün geçtikçe artıyor. iikidodun.com.tr gerek yapısı gerekse sunduğu hizmet içeriğiyle benzersiz bir portal. Şu anda online pasta, çiçek ve hediye alışverişi yapabileceğiniz onlarca site var. Ancak bir doğum günü kutlaması için ihtiyaç duyacağınız tüm bunları bir arada bulabileceğiniz ve tek bir seferde alışverişinizi yapabileceğiniz benzer bir alışveriş sitesi yok. Günümüzde iş hayatının yoğunluğu nedeniyle hepimiz yakınlarımızın doğum günü hazırlıklarını ancak son anda tamamlayabiliyoruz. Çoğunlukla da zaman darlığı nedeniyle istediğimiz gibi bir organizasyon yapamıyor, pasta, çiçek gibi alternatifleri sıradan olmaktan kurtaramıyoruz. Bu açıdan baktığınızda iikidodun.com.tr, çalışan insanlar için benzersiz bir seçenek. Üstelik sitede yer alan alternatifler sadece doğum günü kutlamaları için değil her türlü özel gün kutlaması için de alternatifler yaratıyor. Şu anda sitede farklı pek çok  ürün ve hizmet sunuyoruz. Hedefimiz ürün ve hizmet çeşitliliğini artırarak kullanıcılara çok daha fazla alternatif sunmak”.

Hiç yorum yok: