4 Mart 2013 Pazartesi

ALTUĞ VE ÇALIŞMALARIMIZ


Altuğ'unun çalışmaları..
Bebekliğinden beri kalemler, boyalar ve dergilerle iç içe Altuğ..
Hemen her ay Pepee dergisi, Meraklı Minik  dergisi alıyoruz. Onun dışında Anaokul dergisini geçen sene almıştım. Fakat ancak yaşı geldiği için şu sıralarda okuyoruz.
Yeni de Adım Adım serisinin 3 yaşa uygun olanına abone olduk.
Ben oğlumdan çok heyecanlanıyorum ya, neyse..

Evde çizgi çalışmaları yapıyorduk. Okulda da başlamışlar Çok güzel geliştirmeye başladı..Okunmasını istediği kitabı kendi tercih ediyor. Taktığı zaman bir kitabı da her halde otuz kere okuyoruz.

Bu aralar sergi gezileri yaptığı için babasıyla kitap konuları da sergilerle alakalı gibi..
Şekilleri öğrendi. Renkler de tamam..
 Sayı saymayı geçen ay okulda epey çalıştılar ama Altuğ da tık yok.. Ya biliyor söylemiyor ya da öğrenemedi.. Bu ay çalışacağımız konulardan biri.. Adım adım setinin içinde de sayı kartları çıktı.Onun dışında Tübitak yayınlarından sayılarla ilgili iki kitap aldım. Ayrıca etkinlik kitaplarında da bu konu var. Bu akşam başlayacağız bakalım..

2 yorum:

Adım Adım dedi ki...

Esra Hanım merhaba,

Bir Adım Adım annesi olmanız ne güzel :) Biz de yeni bir blog açtık: http://adimadimbebegim.blogspot.com Sizinle bir röportaj yapmak isteriz. Size nasıl ulaşabiliriz?

Teşekkürler,
Adım Adım

Unknown dedi ki...

adım adım; tabii ki yapabiliriz. ertugrul.esra@gmail.com benim email adresim. 3 yaş setiimiz geldi. Hatta fotoğrafları hazır yarın blogda yazacaktım. sizinle de seve seve röportaj yapabiliriz.

sevgiler