6 Kasım 2012 Salı

Klasik müziğin eğlenceli yanı “Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar” ile İş Sanat’ta



 
İş Sanat bir gelenek haline gelen “Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar” etkinliğini 13. sezonunda da minik sanatseverlerle buluşturuyor. Klasik müzik eşliğinde masalların anlatıldığı, müzisyenlerin ve sürpriz konukların katıldığı, enstrümanların tanıtıldığı, klasik müzik hakkında bilgilerin paylaşıldığı bir müzikli gösteri olan “Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar” büyük küçük tüm izleyenler için farklı bir müzikal deneyim sunuyor.

Masal, sohbet ve müziğin harmanlandığı “Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar”,  İş Sanat’ta beş yıldır gerçekleştiriliyor. Mehmet Ali Alabora’nın anlatıcı olduğu piyanist Emir Gamsızoğlu ve İstanbul Trio’nun mini konserleriyle eşlik ettiği “Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar” 18 Kasım günü İş Sanat’ta küçük sanatseverlerle buluşacak.

İş Sanat, bilinen melodileri duymak, bilinmeyenlerden ise keyif almak ve müzikli hikâyeler dinlemek üzere Mehmet Ali Alabora, piyanist Emir Gamsızoğlu ve İstanbul Trio’nun çocuklar için notada yazmayan birçok şeyi paylaşacağı gösteriye minik izleyicileri bekliyor.

Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar
Mehmet Ali Alabora (anlatıcı), Emir Gamsızlığlu (piyano), İstanbul Trio

Tarih: 18 Kasım Pazar
Saat: 15.00
Yer: İş Sanat


Bilet Fiyatları:
Yetişkin: 20 TL                  Öğrenci: 15 TL

Satış noktaları:         
İş Sanat Ana Gişe - 0212 316 10 83
Biletix – 0216 556 98 00

Hiç yorum yok: