9 Ekim 2012 Salı

Prima’nın Yeni Facebook Uygulaması “Uyku Günlükleri” ile Bebeklerin Uykusu Daha da İlginç!








 
Prima, kesintisiz gece uykusunun bebeklerin sağlıklı gelişimindeki önemini ve uyku sırasında hareket etmenin bebekler için normal ve gerekli olduğunu eğlenceli bir Facebook uygulamasıyla annelerle paylaşıyor. Prima’nın Facebook sayfası “Prima Dünyası”(www.facebook.com/primadunyasi) üzerinden hayata geçirilen yeni Prima Uyku Günlükleriuygulaması ile anneler, bebeklerinin sıra dışı pozisyonlarda uyurken çekilmiş fotoğraflarını süsleyerek eğlenceli hale getiriyor.
Anneler bebeklerinin uyurken çekilmiş fotoğraflarını Prima Uyku Günlükleri uygulaması ile sunulan farklı temalara sahip görselleri fotoğrafa yerleştirerek ya da kalemle çizim yaparak, bebeklerini astronottan Örümcek Adam’a, dağcıdan dansçıya kadar birçok eğlenceli karaktere dönüştürüyor. Ayrıca anneler bu fotoğrafları Facebook ve Twitter’dan sevdikleri ile paylaşabiliyor ve Prima’dan ödüller kazanma fırsatı yakalıyor.
Prima jürisi tarafından seçilecek her haftanın birincisi, pedagog ve psikologlarca hazırlanmış Türkiye’nin ilk ve tek 0-4 yaş gelişim seti olan “Adım adım”a 6 aylık abonelik kazanacak. Ayrıca her hafta 3 kişiye 1 yıllık Prima ihtiyacını karşılayacak 20 Prima Mega Paket hediye edilecek. 6 hafta sonunda jüri tarafından seçilecek 10 anne de kendi tasarladıkları fotoğrafların profesyonel bir karikatürist tarafından çizilmiş haline sahip olacak.

Prima Aktif Bebek, Bebeğin En Rahat Şekilde Uyumasını Sağlar
Bebeklerin geceleri uyurken yaptıkları hareketler ebeveynlere şaşırtıcı gelir. Oysa ki bu hareketlilik uykunun doğal bir parçası olup bebeğin gelişimi açısından oldukça yararlı. Bebek büyüyüp gündüz saatlerinde motor becerileri geliştikçe, ters dönmek ya da pozisyon değiştirmek gibi anlamlı ve bilinçli hareketler gece uykusunda da görülmeye başlanır.  Bebekler gündüzleri daha hareketli olduğu için geceleri de daha farklı hareket eder ve uyku pozisyonunu bilinçli olarak değiştirir. Bu tür hareketler bebek bezini sıkıştırıp zorlayabilir ve bebeğin uykusunun bölünmesine neden olabilir. Prima Aktif Bebek, içerdiği ekstra kuruluk tabakası sayesinde ıslaklığı 12 saate kadar hapseder ve bebeklerin altlarını kuru tutarak uyku sırasında bebeklere koruma sağlar.
Prima Aktif Bebek’in geniş emici bölgesi ıslaklığı bebeğin cildinden anında uzaklaştırıp hapsederek kuruluk ve rahatlık hissi verir. Pamuksu yumuşaklıktaki anatomik yapısı sayesinde esneyerek ve şekil değiştirerek bebeklerin hatlarına tam uyum sağlar ve doğal uyku hareketlerine rağmen sızıntıyı önler, esnek yapısı sayesinde uyku sırasında bebeğin en rahat şekilde uyumasını sağlar.

Hiç yorum yok: