18 Eylül 2012 Salı

P&G ve Migros, Sertab Erener’in ‘Teşekkürler Anne’ konseri ile anneleri kutluyor



Migros ve P&G “Teşekkürler Anne” kampanyası kapsamında 1500 anneyi çocukları ile beraber Sertab Erener konserini izlemeye davet ediyor. P&G’nin bugünün ve geleceğin olimpiyat sporcusu annelerine teşekkür etmek amacıyla Migros işbirliği ile 22 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta düzenleyeceği Teşekkürler Anne konserinde, çocuklar da kendileri için özel olarak oluşturulacak spor alanlarında keyifli vakit geçirecekler.



P&G, yaşamları iyileştirme amacı ışığında başlattığı Londra 2012 Olimpiyat Oyunları sponsorluğu kapsamında “Teşekkürler Anne” kampanyasını yürütüyor. “Annelerin Gururlu Sponsoru” olan P&G, sporcu annelerine ve onların nezdinde tüm annelere destek için başlattığı kampanya kapsamında Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda tüm dünyadan 10.000’den fazla Olimpiyat sporcusunun annesini ağırladı. Şimdi de Migros işbirliği ile 1500 anneyi çocukları ile beraber Sertab Erener konserini izlemeye davet ediyor.
P&G’nin bugünün ve geleceğin olimpiyat sporcusu annelerine teşekkür etmek amacıyla Migros işbirliği ile düzenleyeceği Sertab Erener Teşekkürler Anne konseri, 22 Eylül 2012, Cumartesi günü, KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek. P&G ve Migros’un düzenlediği kampanya çerçevesinde Migros mağazalarından P&G ürünü alan tüketiciler arasında yapılan çekilişe belirlenecek 1500 anne, çocukları ile beraber bu özel etkinliğe katılacak.
P&G 10 yıl boyunca ‘Annelerin Gururlu Sponsoru’
2012–2020 yılları arasında 5 Olimpiyat Oyunu’nu kapsayan işbirliği çerçevesinde P&G ve markaları, önümüzdeki 10 yıl boyunca dünya çapından sporculara ve annelerine sponsor oluyor. “Annelerin Gururlu Sponsoru” P&G, tüm dünyada anneleri, sporcuları ve gençlik spor faaliyetlerini destekliyor. Kampanya, bugünün ve geleceğin sporcularını yetiştiren ve her zaman onların yanında olan özverili anneleri desteklemek ve onlara teşekkür etmek üzerine kurulu.

Hiç yorum yok: