3 Mayıs 2012 Perşembe

Fikirdenk.com Annelerin İnternetteki Alışveriş Rehberi



Anneler için artık internette yepyeni, hayat kolaylaştıran bir site var. Annelerin Alışveriş Rehberi olmak için yola çıkan fikirdenk.com Mayıs ayı başında açıldı. Girişimci ve aynı zamanda internet siteleri bulunan iki anne; İrem Erdilek ve Sena Baran tarafından kurulan fikirdenk.com alanında bir ilk olma özelliği taşıyor.


Anneler ve özellikle yeni anne olacakların bebekleri için yapacakları alışverişlerde ilk uğrak noktası olmayı hedefleyen fikirdenk.com annelerin araştırmacı yönünü dikkate alarak kurulan bir site.
Anne adayları ve annelerin alacakları her ürünü titizlikle değerlendirdiklerini ve edindikleri bilgiler ve yorumlar ışığında alışverişe çıktıklarını gözlemleyen Erdilek ve Baran sitede kendi çocukları için kullandıkları ürünleri değerlendiriyor ve yoruma açıyorlar.
Siteyi kullananlar kolay kullanımı sayesinde çeşitli kategorilerdeki ürünlere hem göz atabiliyor, hem de kendi deneyimlerini paylaşma fırsatını bulabiliyorlar. Ayrıca sitede incelenen ürünler "karşılaştır" butonu sayesinde aynı ekranda benzerleriyle kıyaslanabiliyor. Yeni çıkan ürünleri de değerlendirecek olan site anne-bebek alışverişlerinde bir rehber olarak satış yapan sitelerden ayrılıyor.
Ebeveynlerin ihtiyaç duyacakları alışveriş listelerine ” Pratik Listeler” bölümünden bakabılabilmesi de sitenin bir diğer özelliği. Site; Fırsatlar bölümünde ise markaların ve ürünlerin son kampanyalarını, indirim haberlerini duyuruyor. Ürünlerin yanı sıra Hizmet Önerileri köşesinde ise doğum fotoğrafçıları, butik pastacılar, kurslar, oyun grupları gibi sayfalar dikkat çekiyor. 
Fikirdenk.com web adresinin yanı sıra, Facebook, Twitter, Pinterest'ten de takip edilebiliyor.



SENA BARAN
1978 İstanbul doğumlu ve 2.5 yaşındaki Doruk’un annesi. Uluslararası İlişkiler ve İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi almış, İç Denetim, Uluslararası Lojistik ve Nakliye sektörlerinde çalışmış olan Baran tüp bebek tedavisiyle kavuştuğu evladına, tedavi sürecine ve sonrasında çocuklu hayata dair yazılarını Dorikus.com  isimli blogunda yazıyor.

İREM ERDİLEK
1979 Ankara doğumlu ve  3.5 yaşındaki Koray’ın annesi. Kamu Yönetimi ve Uluslararası ilişkiler okuduktan sonra akademik kariyer planları yaparken kendini kozmetik sektöründe bulan Erdilek oğlunun doğumunun ardınan Türkiye’nin ilk sling markası olan Slingo‘yu kurdu. Ardından da annelik maceralarını anlattığı Slingomom.com adlı blogunu açtı.

1 yorum:

Zelis Kurt dedi ki...

güzel fikirr tebrikler
benim bloğumada beklerim.http://kelebekkizim.blogspot.com/