14 Şubat 2012 Salı

UNNADO.COM

ANNE BABALAR ÇOCUKLARINA EN ÇOK AYAKKABI ALIYOR.


Türkiye’nin anne, bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü unnado.com, üyelerine özel kampanyalarına devam ediyor. Bebek ve çocuklar için tanınmış markaların ürünlerini %90’a varan indirimler ve ayda yaklaşık 160 kampanya ile anne ve babaların ayağına getiriyor.


Çalışan anne ve babalar için çeşitli ürünlerde düzenlenen kampanyalar ile unnado.com hem ebebeynlerin alışverişte geçirdikleri zamanı almıyor hem de cazip fiyatlar sunuyor. Bebek ve çocuk ayakkabıları % 17 ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Bebek kıyafetleri ve oyuncaklar % 12, çocuk kıyafetleri % 10, hijyen ve temizlik ürünleri % 8, diğer ürünler ise % 41 oranında tercih ediliyor. Ayakkabı ve Patikler kategorisinin önemli bir kategori olmasında birincil sebep gerek bedenlerin çok hızlı değişmesi gerekse bu alanda çocuklar için hijyen ve ergonomik seçeneklerin daha çok olması. Ocak ayında sadece çocuk kategorisinde 3000’e yakın ürün çeşidi ile unnado.com anne ve babalara zahmetsiz alışverişin keyfi yaşamalarını sağladı.

Unnado.com düzenlediği ayda ortalama 160 kampanya ve 20.000 ürün satışı gerçekleştirerek bu alanda öncü olmaya devam ediyor. İnternete yatkın olan 24-35 yaş aralığında olan annelerin ağırlıklı olarak ihtiyaçlarını giderdiği ve iade etme kolaylığı ile tercih sebebi olan unnado.com anne ve babaların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin anne bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü unnado.com, comScore listesinde totalde 140.000 ziyaretçi sayısı ile 13.sırada yer alıyor. Ocak ayı toplam tekil ziyaretçi sayısı ortalaması 1 milyon’a kadar ulaşan unnado.com’dan alışveriş yapan anne ve babaların büyük çoğunluğu ilk alışverişlerini yaptıkları ayda mutlaka ikinci alışverişlerini de gerçekleştiriyorlar. Unnado.com’un diğer alışveriş sitelerinden farklı olarak bu rakamlara dikey alanda ulaşmış olması başarısını ikiye katlıyor.

unnado.com’a üyelik ücretsiz olup, sadece davet ile üye olunabiliyor. Üyeler düzenlenen kampanyalardan günlük olarak haberdar edilerek fırsat ürünlerinden yararlanabiliyorlar. Üye olmayan anneler www.unnado.com/davet/unnado adresine bilgilerini bırakarak hemen üye olabilir ve kampanyalar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Unnadó.com Hakkında;

unnado.com, anne, bebek ve çocuklara özel, markalı ürünlerin bulunduğu, üyelerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sağlayan bir alışveriş kulübüdür.

Unnado.com, kaliteli ürünleri ve kaliteli markaları en uygun fiyatlarla üyelerine en iyi hizmet kalitesiyle sağlamayı, üyelerine özel olmanın farkını yaşatmayı hedeflemektedir. unnado.com üyeleri, seçkin markalı anne, bebek ve çocuk ürünlerine %90’e varan indirimlerle sahip olma şansı bulurlar. Bunun yanı sıra, arkadaşlarını Unnado.com’a davet etmeleri ve arkadaşlarının üye olup alışveriş yapmaları durumunda 10TL’lik indirim çeki kazanırlar.

http://www.unnado.com/

Hiç yorum yok: