27 Şubat 2012 Pazartesi

İYİ CÜCELER KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDEYDİK:))))














Oğluşum ilk okuma etkinliğine İyi Cüceler kitabevinde katıldı. Ortamı çok güzel bir kitabevi.. İçinde bulunan ağaçatna ev oğlumun favorisi oldu. Eve gittiğimizde evin içine nasıl girdiğini o kadar güzel anlattı ki:)))
İyi Cüceler kitabevi yakın dönemde el değiştirdi. Yeni sahiplerinde Biranda Hanımla biz Sena'nın oğluşu Doruk'un doğum günü partisi için gittiğimiz Müzic Together da tanışmıştık. Orada çalan müzikler çalıyor, İyicücelerde . Altuğ içeri girer-girmez hemen hatırladı...
İlk başta etrafı kolaçan ettikten sonra istediği kitabı secerek, minik tabure de okumaya başladık. Okuma saatinden daha erken gitmişiz iyi ki.. Ağaçtan yapılan evi keşfetti.. Daha sonra Can ile beraber  oradaki oyuncaklarla biraz oynayarak vakit geçirdiler.
Biranda Hanım Göyüzü Ne Kadar Uzak? adli kitabı okudu. Altuğ inanılmaz şekilde oturup dinledi. Birandanın yaptığı mimiklere tepki verdi Çok çok eğlendik.
Okuma bittikten sonra sevdiği tahta oyuncağı ve 2 kitap alaraka babamızızn yanına gittik. aldıklarımızı kendi taşıdı.. Çok komikti. Büyüdü oğlum..
Hafta sonu etkinliklerine devam edeceklerini söylediler. Tabii ki çok memenun olduk..Sizde etkinliklerden haberdar olmak isterseniz: http://www.iyicuceler.com/ adlı siteleine bir göz atabilirsiniz.
Bu geçtiğimiz pazar günü kurabiye yeptılar. Arkadaşım Aslı ve Esin kızlarını getirdiler. Onlarda çok beğenmişler.. En kısa sürede tekrara İyi Cücelere gitmek dileğiyle:)))))))))))))))))

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel bir etkinlikmiş, ağaç eve ben de bayıldım :)

Dilek dedi ki...

çok eğlenmiş , belli:)

Unknown dedi ki...

Düşlerimden inciler ve Dilekcim Gerçekten çok eğlendi,Altuğ.. Sonrasında da o kadar güzel uyuduki:)))

Fatma dedi ki...

Böyle bir etkinliği öğrenmem çok iyi oldu , çok teşekkürler Esra.. Not aldım seneye inşallah Barış'la gidicem :)