18 Ocak 2012 Çarşamba

ALTUĞ ARTIK 2 YAŞINDA:))

Sevgili oğlum artık 2 yaşında. Geçen aysonundan beri doğum gününü kutluyoruz. Geçtiğimiz günlerde halalrı gidecek diye önce kutlama yaptık.
Esas 16 Ocak da evde babası ile başbaşa b,r kutlama yaptık. O kadar eğleniyor ki Altuğ:)9Pasta uflemeyi çok seviyor. Mum üfleme hatırına da yarım dilim pastayı da yedi,bu arada...


pastayı gören Altuğ paşa emziği bıraktı, hemen pasta üfleme işine girişti.:)



pasta üfleme ve yeme işinden sonra yatak odasında kitap okuma saatinde, paşamız keyif yapıyor...

Dayanamayıp, salona dönen Altuğ'unun ayaklarını babası yedi:))))))))

Önümüzdeki pazar da iş arkadaşlarımızla bir kutlama yapacağız, Zamane Kahvesinde. Bu kutlama da çocuklardan çok yetişkin olacak gibi görünüyor. Çocuklu arkadaşlarım için de evde bir kutlama yapmayı planlıyoruım.. Palyaço falan çağırıp, ev de istedikleri gibi hareket etsinler.))

Bilemiyorum abartmış mı olacağım?????

4 yorum:

Fatma dedi ki...

Ne abartması canım az bile bu kıvırcığa. Kitap okuyan haline bayıldım, emzikli emzikli ayrı bir havası var kuzunun, çok şeker maşallah. Doğum günü kutlu olsun. Emziğe çok düşkün mü, bizim ki iki yaşına geliyordu bıraktığında:)

Fatma dedi ki...

Nice güzel yaşlaraa :) Barış'dan nerededeyse tam 1 yaş büyük Altuğ

Unknown dedi ki...

fadiş, çok teşekkürler..
Emziğini uykusu geldiği dönemde emiyor. Çok iştahsız olduğu ve uyanıkken süt içmediği için uyurken bebekliğinden beri süt içiyor. O nedenle emziği bıraksın istemiyorum. Sanki emziği bırakırsa biberonu da bırakır gibi geliyor. 2 yaş kontrolune gittiğimizde doktor teyzesiyle konuşacağız.

Unknown dedi ki...

Fatma; çok teşekkürler:))