6 Mayıs 2011 Cuma

ÖYLESİNE BİR YAZI!!

ALTUĞ hastalandı ve çok mutsuzum..Her ne kadar sağlıkçı olsam da sorun oğlumla ilgili olunca çok fena oluyorum. 3 gündür ara ara olan ateşi dün gece hiç düşmeyince , endişelerim arttı. Ve doktoru Zermine Hanımla konuşunca , dişten dolayı ates olacaksa 2-3 gün sürermiş. Fakat biz 3 günü tamamladık. Altuğ'unun hiç burnu akmıyor,öksürmüyor. Bundan dolayı azılarını çıkardığı dönemde olunca , Otit olayını kaçırdım. Tabii ki bu durum da moralimi bozdu. Oğlum antibiyotik ve parasetamollerle dolu recete ile evde , neredeyse sürekli uyuyarak günümüz geçiriyoruz. İştah durumu da çok fena.. Çok yoruldu , oğluşum..
İnşallah bir an evvel iyileşir. Hastalanması haftasonu olmasının iyi tarafı evde olmama, kötü tarafı etkinliklere katılamama durumu.::((
Şu an salonda yemek programını syrederken bu yazıyı yazıyorum.. Ve canım da çok sıkkın..
Yazının başlığını yazdığımda aklımda yapacağım diyet ve zayıfalama programımı yazacaktım.. Birden yazı Altuğ'unun hastalığına geldi..

2 yorum:

Limon çiçekleri dedi ki...

Sözkonusu çocuklarımız olunca dünyamız yıkılıyor.Benimde büyük kızım düşüremediğim ateşten dolayı havale geçirmişti..Hayatımın şokunu geçirdim.)9 aylıktı o zaman...dikkat etmek lazım.O gün bugündür ateşten çok korkarım.Geçmişler olsun.

Unknown dedi ki...

Tatlım çok geçmiş olsun. İnşallah bugün iyleşerek Altuğ annesine en güzel hediyeyi vermiştir.sevgiler,