2 Mayıs 2011 Pazartesi

ALTUĞ İLE GEÇEN HAFTASONUM:))




Altuğ ile bu haftasonu başbaşa geçirdik. Pazar sabahı 08 de kalkıp, beraber kahvaltımızı yaptık. Biraz oyundan sonra saat10:00 gibi uykuya daldı, Altuğ paşa..Saat 12:00 civarı uyandı. Ufak bir atıştıma yapıp, kendimiz Bağdat caddesine attık. Arabasına kurulan paşam ile yürüyerek caddede turladık. Caddede önce blogger arkadaşım Sena ile karşılaştık. Önümüzdeki hafta Emziren Annelerin Toplantısından önce tanışmış olduk. Çok komik, yüzyüze tanımasak bile birbirimizin herşeinden haberdarız. Oğluşu Doruk ile artık haftaya tanışıtrız.. Sena 'dan ayrıldıktan sonra Müjde ile karşılatık. Müje'nin oğluşu Mert de nasıl güzel büyümüş.. Uyuduğu için sevemedik, artık başka bire zamana:))
Onlardan da ayrıldıktan sonra Altuğ'a gratisten kavanoz amma ladık.. Caddede bankata oturup, bir güzel yedikten sonra evin yoluna döndük. Planım daha çok dolaşmaktı. Fakat sanki kapar gibi oldu. Yağmur yağar ve yollarda rezil olurum diye eve dönmeye karar verdik. Dönüş yolunda da kuzenim Serkan ve eşiyle karşılaştık. Onlarla da ayaküsütü muhabbet edip, eve gittik. Yoldan ben okumak için gazete ve dergiler aldım. Altuğ eve geldiğimizde uyuyakalmıştı. Onu yatağına yatırıp, cola eşliğinde dergi ve gazetelerimi okudum..
Yaklaşık 16:30 civarı Altuğ uyanınca ,bisikletiyle beraber bahçeye çıktık. Ne şanslıydık ki apartmanda oturan iki çocukta bahçedeydi. Altuğ onlarla da oynadı. Çok mutlu oldu oğluşum:)))





Altuğ eve gelince de oyuncaklarıyla oynadı. Çadırına girip, saklambaç oynadık. Dişlerimizi fırçalamaya çalıştık. Daha çk fırçaladım. O hiç elletmedi, dişlerini..
Sonra salonun ortasına getirdiği oyuncaklarıylşa oynayıp, oyuncakları yetmiyormuş gibi bir de sürahimizle de oynadık. Bana su koyup, şerefe yaptık..Balkondan çamaşırları topladık, beraber. ben katladım, Altuğ dağıttı.. Birkaç kez bunu denedikten sonra Altuğ'u serbest bıraktım..







Sonunda akşam yemeğimizi yedikten sonra , 19:30 gibi Altuğ ilk defa gece uykusuna bu kadar erken yatmış oldu.. sanırım küçük beyimizi hava çaprtı..
Altuğ ile beraber geçirdiğimiz pazar da böylece geçti-gitti:))

3 yorum:

Sen@ dedi ki...

çok tatlıydınız vallahi Ana-Oğul :))

Unknown dedi ki...

yoğun bir gün olmuş , anne oğul tadına varmışsınız..Altuğ evde ne güzel oyun oynuyor, büyümüş annesi , tavırları kocaman delikanlı gibi :))

Unknown dedi ki...

senacım sen de çok tatlısın.seninle tanıştığıma da çok sevindim. doruk paşayı da öp benimiçin.

içimizdeki karnaval; vallahi büyüdü Altuğ bey. Evde oyuncaklarıyla oynamaktan çok dağıtmayı pek bir seviyor aslında..pazar gün de gerçekten yogun oldu. Altuğ dayanamayıp, erkenden uykuya geçti:))