18 Ocak 2011 Salı

ALTUĞ ARTIK 1 YAŞINDA!!!

Bu pazar yani 16 Ocak Altuğ 1 yaşına girdi. Geçen sene bugun çok büyük bir fırtına ile dünyaya gelip, hepimizi heyecanlandırmıştı. O kadar çok korktuk ki.. oğlumu kaybettiğimi bir an düşündüm. Ama doktorumuz Prof. Dr. Bülent Baysal onu bize kavuşturdu. Ona hayatımız sonuna kadar minnettarız, Altanla..
Bu paar günü ailemiz ve yakın arkadaşlarımızla beraber Fenerbahçe de Cordon Cafe de brunch yaparak Altuğ'unun doğum gününü kutladık. Oraya gelen , bizimle beraber olan herkese çok teşekkür ederiz, yanımızda oldukları için...


Pastamızı bloğu pastatasarım çok severek takip ettiğim Nesrin Hanım hazırladı. Ellerine sağlık, tadı da görüntüsü de çok güzeldi. Biz de doğum gününe gelen herkes çok beğendi.. Winni ve arkadaşlarından oluşan bir pasta tercih ettik. Sebebi büyümesini daha iyi anlayabilmemiz için Altuğ doğduğunda kocaman bir Winni almıştık. Pastayı seçerken buradan yola çıktık..Nesrin Hanıma da çok teşekkür ederiz.




Doğum günü evden pasta almaya ve cafeye gitmemizde , doğum günü fotolarını ve videolarını çeken Nurdan arkadaşımıza da çok teşekkür ederiz.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Esracim daha dun gibi.zaman nasil hizli geciyor. cok tebrik ediyorum. sevgiler.Altugu op bizim icin.

Unknown dedi ki...

İyi ki doğmuş Altuğ :)
Mevlamız hayırlı,sağlıklı,mutlu ömürler nasip eylesin,tüm ailenizle birlikte..
Pastanız da çok şirin :)
Afiyetle..

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederiz.

AycA dedi ki...

mutlu ve sağlıklı yıllarınız olsun :)