19 Aralık 2010 Pazar

ALTUĞ DÜN İLK DEFA YILBAŞI PARTİSİNE KATILDI...

Dün Nuturia annelerinden Mabel (Nehir) hazırladığı Cevahir Alışveriş merkezindeki Atlantis de hazırladığı bir yılbaşı partisine katıldık. Çok ilginçti, hiç kimseyi tanımıyorduk. Bloglarını takip ettiğim,o nedenle tanıdığım fakat hiç yüzyüze gelmediğim kişilerle ve onların bebişleriyle tanıştık.







Altuğ dün biraz huzursuzdu. Fakat hiç bu kadar çocuğun olduğu bir yerde olmamıştı.İlk gittiğimizde büyük bir şaşkınlık yaşadı.. Etraftaki balonlar Altuğ'unun çok hoşuna gitti..
Yankı bebekle tanıştı. Minderde onunla oynamaya çalıştı.Yankı da çok tatlıydı. Annesinin yazdığı bloğu uzun zamandır takip ediyordum. İlk karşılaştığımızda çok enteresan , sanki birbirimiz tanımıyormuşum gibiydi. Eşim de bu duruma çok şaşırdı.Çiğdem'in gebe kalışı, hamilelik süreci ve doğumu, Yankı'nın büyümesi..Hepsini biliyordum..
Yine Altuğ gibi prematür bir bebek olan Ayaz ve Annesi Burcu ile de tanıştık. Çok benzer hikayemiz olmasından dolayı , onun bloğunuda çok severek takip ediyorum..Onlarla da tanışmak beni çok sevindirdi..
Başka kimseyle tanışamasak da , Altuğ ve ben çok eğlendik..
Çok güzel pasta, börek, salata ve kekler hazırlayan annelerinde ellerine sağlık.. Herşey çok güzeldi...
Biz Noel babaya kalamadık.Altuğ'unun uykusu geldiği ve yemek yemediği için erken ayrılmak durumunda kaldık. Altuğ'uya aldığımız hediye de artık yılbaşı akşamına..
Bu organizasyonu yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.Biz çok eğlendik..
Herkese sevgiler..

5 yorum:

Çiğdemmm dedi ki...

Sevgili Esra,

Yazdıklarına bir bir katılıyorum. İçeriye ilk girdiğinde baktım baktım ve Esra Ertuğrul yaşasın oldum :)) Tanıdık bir sima görmek, hele ki bloglardan öyle tanımışız ki birbirlerimizi sanki 40 yıllık dost gibi :)))

Altuğ bebek de çok tatlıydı, Yankı ile oynaşmalarına bayıldım :) Gene yapalım :P

Stil Direktoru dedi ki...

Canım nice güzel senelere her daim sağlıkla öperim

arifballi dedi ki...

sayfanız çok güzel benim annelik ve gebelik sayfamada beklerim

arifballi dedi ki...

sayfanız çok güzelannelik ve gebelik sayfamada beklerim

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim.